Greatest Kılavuzu Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Yangın uzmanlarına nazaran yangına dayanıklı bir kapı, yangının dumanlarının ve alevlerin yayılmasını engellemektedir. Yangının seyrini hafiflatır yahut yayılmasını önler. Yangına dayanıklı baplar mühür ve hileçı kabil malzemelerden bünyelmış ağır bir bapdır.

Sancaktepe bile ki 2 katlı ofisimizin ast tıkızndaki yangın merdivenin yukarıya devam ettirilmesi ve yangın kapısı eklenmesi.

Bitirme adetsı: Binaların karşı sayısı kapıların saykaloriı belirlemede rol oynar. Çok katlı strüktürlarda her katta bir tane evgin çıkış kapısı konum almalıdır. Ali katlı gestaltlarda katlar arasındaki geçişlerde de baplar bulunabilir.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık örgülıp bu noktadan aşağıya eğimi 50 dereceden daha zait olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi muhtemel değil ise, yerden 3 m mafevkda bitirilebilir.

Olası bir felaketle alınlaşıldığında bünyeda mevcut insanların hariçya hızlı ve güvenli bir şekilde çıkabilmesi dâhilin herhangi bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere nazaran değçalışmaebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Yangın bapsı kilidi güvenlik kilidi olarak aşina ve bapnın dâhilen dışarıya sağlıklı açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında tamam bir beceri ile yerleştirilmesi, yangın çabucak kullanımı kolaylaştırır.

Yangın bapları yangın takkadak, binalarda taksimmler arası yangın geçişini belli bir saat aralığında engellerken aynı Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul anda insanoğluın geçişine imkân sağlayan baplardır.

Yangın veya evgin hesap vakalarında binalardaki insanoğluın kolaylıkla boşaltma edilmesi ciğerin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin kenarı saf opsiyonel olarak tuzakınan hidrolik kol ile elan pıtrak kullanma esenlanabilir.

Yangın bapsı, bir binada yangın simultane kullanılan bir asayiş önlemidir. çoğunlukla yangın merdivenlerinde, evgin çıkış noktalarında yahut yangınla uğraş ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın sırasında alevlerin ve dumanın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Yangın kapisinda ürkü amerikan bar kolu panik çabucak kapının rahat açılması sinein kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı yardımıyla yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına dayanıklılık sınıfları, ekseriya A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Kolay açılıp kapanma özelliği olan baplar yangın merdivenleri ve levhalarla yanında binanın acilen manasızaltılmasına olanak teşhisr, çatı emniyetliğini esenlar. Acil çıkış Yangın Kapısı Fiyatları kapıları binaların bünyesına ve genişliğine gereğince farklı şekillerde tasarlanabilir. Bapların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler gösteriş oynar:

Yangın takkadak kapıların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi Yangın Kapısı kalitesi ve öteki Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla gerçek orantılıdır. İçerideki esrar ve ısının dışarıya yansımaması kucakin kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Report this wiki page